Pse duhet të zgjedhim Universitetin Ndërkombëtar Ballkanik!?

Të dashur lexues të rubrikës,  para jush ju sjellim 10 arsye përse duhet të jetë zgjedhja juaj e duhur Universiteti Ndërkombëtar Ballkanik!

#1 – Universiteti më i mirë në Maqedoninë e Veriut në kategorinë ligjërim dhe mësim sipas rangimit të Shangait.

#2 – Arsim 100% në gjuhën angleze

#3 – Mbi 30 programe studimore të nivelit Bachelor, Master dhe PHD!

#4 – Shkëmbim aktiv i studentëve në Evropë dhe Turqi përmes programeve Erasmus+ dhe Mevlana

#5 – Studentë nga 15 shtete të ndryshme

UNIVERSITET NDËRKOMBËTAR ME PLOTËKUPTIMIN E FJALËS!

#6 – Mbi 1000 bursa të ndara për studentë të dalluar deri më sot

#7 – Mbi 150 marrëveshje ndërkombëtare për bashkëpunim me universitete nga 40 shtete të botës

#8 – Kampus i ri në Shkup me standardet më bashkëkohore

#9 – Kuadër akademik i kualifikuar dhe professional me reputacion dhe përvojë ndërkombëtare

#10 – Partneritet me bizneset, mundësi të shumta për punë praktike dhe punësim për studentët