Në Gjenevë me Hail Kastratin dhe Lorik Canën

Në një turnir futbolli me qëllime humanitare, sot për nderë të ditës së pamvarësisë së Kosovës, ishin prezent dy ikonat shqiptare, Hoxha i nderuar Halil Kastrati dhe sportisti i pa harruar Lorok Cana.

Dhe paratë që do mbledhen gjat turnirit do të jepen për bamirësi.