Mesazhi Halil Kastratit për Naim Abazin!

Humanisti i mirënjohur hoxha Halil Kastrati vendosi të i jep fund gjithë konfliktit dhe bujës së madhe që u bë gjatë kësaj periudhe, e mesazhi që ishte për tu marrur shembull e që na e përcolli ishte:

Te jemi te bashkuar

Me kete fotografi dhe me kete postim ju beje me dije te gjitheve se une me Naimin asnjeher skemi pasur keqkuptime apo mospajtime

Une si Halil dhe Jetimat e Ballkanit ja kemi vene detyre vetes tone qe aktivitetin humanitare ta kemi mision te jetes sone andaj si ne cdo pune apo veper qe ka kritika dhe keshilla, edhe ne here pas here po ballafaqohemi me to ku ne te shumten e rasteve mundohemi te mesojme prej tyre

Ne asnjeher nuk kemi reaguar per asgje por kesaj rradhe meqenese u be teper e madhe ateher vendosem me tregu veten ashtu siç edhe na meson Zoti qe te jemi fales dhe unik me njeri tjetrin

E drejte e çdo kujt eshte te shprehet i lire dhe si te done por pa e cenuar askend tjeter

Ne misionin tone do ta vazhdojme deri ne funde, na presin shume familje nevojtare si dhe na presin projekte te medha
Ne gjithmone kemi ditur ta falim njeri tjetrin, ta ndihmojme njeri tjetrin te jemi tolerant ndaj njeri tjetrit si dhe te jemi bashke

Te gjithe jemi gabimtare dhe te gjithe nese duam munde ta falim njeri tjetrin

Me shume respekt per te gjithe

Halil Kastrati “