Maskë me rrush, jepini jetë fytyrës tuaj!

Nuk janë të shumtë njerëzit që e dinë se rrushi, kryesisht ai i kuq, është një aleat shumë i mirë për lëkurën e fytyrës, për shkak se ka një sërë elementësh ushqyes.

Për të bërë një maskë të thjeshtë, shtypni ose grini në frulator gjashtë kokrra rrushi.

Masën kremoze aplikojeni direkt në fytyrë, të cilën më parë duhet ta keni larë.

Lëreni të veprojë për dhjetë minuta dhe më pas shpëlajeni fytyrën me ujë të vaktë.

Kjo maskë e thjeshtë, e ushqen dhe hidraton lëkurën, duke e bërë më kompakte dhe të lëmuar.