Ku do mbahet finalja e Ligës së Kampionëve 2020?

Finalja e Ligës së Kampionëve të vitit 2020 në UEFA do të jetë ndeshja përfundimtare e Ligës së Kampionëve të UEFA-s 2019–20, sezoni i 65-të i turneut të Futbollit të Klubeve Kryeministri të Evropës të organizuar nga UEFA, dhe sezoni i 28-të pasi u riemërua nga Kupa Evropiane e Klubeve të Kampionëve në UEFA Champions League. Ajo do të luhet në Stadiumin Olimpik Atatürk në Stamboll, Turqi në 23 maj 2020.