Edhe 1 lajm i madh, Vushrria edhe me 25 shtëpi!

25 shtëpi në komunën e Vushtrrisë

Nënshkruhet memorandum bashkepunimi ne mes te Shoqates sonë dhe komunës së Vushtrrisë për ndërtimin e 22 shtëpive ku per secilen shtëpi komuna e Vushtrrisë do të participon me shumën prej 5,000 euro.

Dy shtepi do te jenë shtesë nga donatoret e Shoqates sonë.

Kesaj miresie ju bashkangjit edhe Firma “FITIMI” me pronar Halil Jonuzi nga Vushtrria (Halil Jonuzi eshte perfaqesuesi i jonë per Vushtrri) i cili do ta nderton komplet me financat e tij nje shtepi.

Gjithësej 25 shtëpi ne komunën e Vushtrrisë.

Shqiptar e bamirësa, Zoti kurr mos ju humbtë.