Kafe me kripë

Ishin takuar rastesisht ne nje feste…Ajo ishte e perkryer.Ato dite kishte aq shume djem qe i vardiseshin asaj.Pas mbremjes ai e kishte ftuar vajzen per te pire bashke nje kafe.Vajza ishte cuditur pakez per ftesen e papritur te djaloshit,qe as …

Lexo më shumë

Suksesi

Shpesh herë na rastisë të përballemi me vështirësi të natyrave të ndryshme dhe na atakojnë pikërisht atëherë kur gjendemi të dobët përpara sprovave që sjellë jeta. Por përse të gjendemi të dobët?! E tillë është jeta, sprovat asnjëherë nuk pushojnë …

Lexo më shumë

Rreze shprese

Sa e vështirë do të ishte jeta, po të mos ekzistonin rrezet e shpresës, do të thoshte Tagraij. Rrezja e shpresës, është vështrimi i jetës plot optimizëm, mendimi i mirë se e ardhmja do të jetë më e ndritur. Sikur …

Lexo më shumë

100% Whey Protein

100% Whey Protein profesional është një cilësi e shkëlqyer e ultrafilterizuar protein whey isoalat  dhe whey protein koncentrat. Proteina është një burim i shkëlqyer i azotit dhe amino acidet esenciale të nevojshme nga trupi ynë për rritjen e rregullt të …

Lexo më shumë