Autizmi

Autizmi (greq.αυτός, avtos – vetë) është çrregullim neurobiologjik,që veçohet me vështirësi në komunikim, ndërveprimi shoqëror dhe sjellje të përsëritura dhe rreze të kufizuar interesash. Simptomat e autizmit fillojnë të shfaqen para moshës dy vjeçare dhe shkalla e dëmtimit të këtyre tri …

Lexo më shumë