Fillon Muaji i Shenjtë i Ramazanit

Nga ora 03:50 pas mesnate, të gjithë besimtarët myslimanë fillojnë Muajin e shenjtë të Ramazanit. Besimtarët  do të agjërojnë për 30 ditë me radhë. Agjërimi është obligim fetar për çdo besimtar/e mysliman/e në moshë madhore dhe në gjendje  të qëndrueshëm …

Lexo më shumë