7 ushtrime të thjeshta fizike, që do t’ju ndryshojnë komplet trupin!

A doni të keni një trup të bukur? Është koha për t’u ushtruar! Ushqimi i mirë sigurisht ndihmon në heqjen e shtresave të dhjamit dhe në përmirësimin e gjendjes së lëkurës. Megjithatë, tonifikimi i muskujve është i mundur vetëm me ndihmën e ushtrimeve fizike.

Dritare.net është gjithmonë këtu  për t’ju ndihmuar dhe këtë herë me disa këshilla si të arrini me lehtësi dhe efikasitet qëllimet për trupin tuaj.

Për t’u tonifikuar , ju gratë, që gjithmonë qaheni se s’keni kohë, tani nuk keni nevojë të shkoni në palestër.

Dritare.net ju tregon se edhe duke bërë stërvitje të thjeshta në shtëpi mund të përmirësoni ndjeshëm trupin tuaj në vetëm një muaj.

Forma juaj trupore do të bëhet edhe më joshëse dhe beli juaj do të jetë më i hollë.

Këtu ju sjellim 7 ushtrime efikase:

1. Plank (ushtrime me dërrasë)

Credit: BetterMe

Ky ushtrim konsiderohet universal. Me ndihmën e dërrasës mund të forconi shpejt muskujt e barkut dhe brezin e shpatullave.

2. Ulje- ngritjet

Credit: BetterMe

Ky ushtrim i thjeshtë funksionon jo vetëm muskujt e kraharorit dhe të krahëve, por edhe për  supet, konsiderohet si një nga ushtrimet më të dobishme për sheshimin stomakun.

3. Ushtrimet e muskujve të kofshëve dhe vitheve.

Credit: BetterMe

Ky ushtrim është shumë efektiv për forcimin e shpinës, vitheve dhe belit.

4. Squats

Credit: BetterMe

5. Ushtrime për muskujt e barkut

Credit: BetterMe

6. Muskujt e barkut dhe vitheve

Credit: BetterMe

7. Ushtrimet e belit

Credit: BetterMe

Ky ushtrim do të bëjë bel tuaj më të vogël dhe më e bukur.

Mos prisni për nesër, filloni që sot! /E.B- dritare.net